Souschef

Solliciteer nu

Souschef

Full-time / Part-time

Een leidinggevende functie met veel afwisseling, een gemotiveerd team, ook diensten overdag, een 4 om 5 daagse werkweek met oog voor jouw privé wensen. Maak een afspraak en wij zien jou snel!

Solliciteer gemakkelijk via onderstaande button of WhatsApp naar 06-52644733.

Over jouw rol als Souschef

Preston Palace is een veelzijdige werkplek voor jou als Souschef. In ons resort zijn diverse restaurants: hotelrestaurant Ribbleton (buffet), à la carte restaurants Midtown, San Remo en Silverado Bistro. Je werkt in een gemotiveerd team waarin je gevoel voor kwaliteit en passie voor food tot uiting komt. Tevens is er in de werkplanning ruimte voor jouw privé situatie!

Als Souschef heb je de leiding op de werkvloer in één van de keukens/outlets. Je controleert, delegeert en stuurt de medewerkers vaktechnisch aan en draagt zorg voor de (voor)bereiding en presentatie van gerechten en gerecht gedeelten volgens planning, vaste instructies en werkmethoden die mede door jou zijn vastgesteld. Je levert een bijdrage bij het, op basis van ontwikkelingen in de markt, aanpassen van de kaart/recepten en calculeren van prijzen van nieuwe/aangepaste gerechten. Daarnaast draag je zorg voor de dagelijkse bestellingen bij diverse leveranciers.

Wat jouw taken onder andere zullen zijn:
  • Je draagt de dagelijkse leiding over een restaurant/keuken
  • Indelen en toewijzen van werkzaamheden, geven van aanwijzingen/instructies, toezien op de voortgang en uitvoeringskwaliteit van de werkzaamheden
  • Opvangen en afhandelen van vragen, klachten, problemen e.d.; bij grote problemen inschakelen leidinggevende
  • Toezien op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatie methoden (huisstijl)
  • Zelf meewerken in de uitvoering (koken, doorgeef gereed maken van gerechten, opruimen, schoonmaken, e.d.)
  • Begeleiden/opleiden van nieuwe medewerkers/stagiaires/leerlingen
  • Uitproberen en beoordelen van nieuwe recepten



Dit zoeken wij in jou:

  • Je hebt ervaring in een leidinggevende functie of bent bereid dit te leren

  • Je vind het leuk om te werken in teamverband en straalt enthousiasme uit

  • Je hebt kennis van HACCP

  • Je  denkt graag creatief mee over menu’s en gerechten

  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal

Functieprofiel

Dienstverband: flexibel, parttime en fulltime mogelijk
Salariëring: volgens Horeca CAO, mede afhankelijk van ervaring
Werktijden: Flexibel, avond/dagdiensten, ook tijdens weekenden, vakanties en feestdagen

Er kan veel in jouw rooster:
In overleg is er veel mogelijk betreft jouw rooster.  Zo zijn er wisselende diensten (zowel overdag als in de avond), is het mogelijk om een vaste vrije dag te krijgen (of om de week het weekend vrij), werken we met een 4 om 5 daagse werkweek en is een dag vrij krijgen ook geen probleem. 

Exclusief voor Preston Palace werknemers:
Werknemers van Preston Palace krijgen vanuit het Personeelsloyaliteitsprogramma elke maand een activiteit, per kwartaal een cadeau en een verjaardagscadeau. Gewoon, omdat wij blij met jou zijn!

Solliciteer

Kom onze keukenbrigade versterken als Souschef. Wij kijken uit naar onze kennismaking! 

Medewerkers aan het woord

Lees hieronder de verhalen van onze collega's op de werkvloer. Wat maken zij mee op een werkdag, en wat maakt werken bij Preston Palace zo leuk.

Rob en Tijl geven een kijkje
in de keuken


Proef de sfeer met Kok Dianne