Planner/werkvoorbereider Techniek en Onderhoud

Solliciteer nu

Planner/werkvoorbereider

Preston Palace is op zoek naar een gedreven planner/werkvoorbereider om ons gepassioneerde team op de afdeling Techniek en Onderhoud te versterken. Als planner/werkvoorbereider in ons succesvolle All-in Family Resort, ben jij de spil in het soepele verloop van onze technische operaties.


Wat maakt deze rol uniek?

Goede planning is het halve werk, en jij bent de sleutel tot dit succesverhaal. Als planner/werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en coördineren van planningen, maar ook voor het effectief inplannen en aansturen van ons team van monteurs, timmermannen en schilders. In totaal bestaat ons team uit een hoofd Techniek & Onderhoud, 6 timmermannen, 4 schilders, 7 storingsmonteurs, en enkele allrounders en weekendkrachten.

Jouw verantwoordelijkheden:

Werkplanning: Je bent de regisseur van alle werkzaamheden binnen onze afdeling, zowel gepland onderhoud als ad-hoc storingsopdrachten.

Prioriteiten stellen: Storingen en nieuwe opdrachten komen onverwacht binnen; jij bepaalt de prioriteiten op basis van urgentie en impact op onze bedrijfsvoering.

Systeembeheer: Je houdt ons systeem (Ultimo) up-to-date met een feilloze registratie en de juiste toewijzing van taken aan ons team.

Personeelsplanning: Met zorgvuldige planning, rekening houdend met beschikbaarheid en vakantieverzoeken, zorg je ervoor dat ons team optimaal ingezet wordt.

Administratieve taken: Verlofaanvragen, urenregistratie, en het beheer van bestellingen en voorraad behoren tot jouw verantwoordelijkheden.

Dit zoeken we in jou

  • Uitstekende computervaardigheden

  • Sterke organisatorische en planningsvaardigheden: Jij bent de meester in het in goede banen leiden van complexe operaties.
  • Besluitvaardigheid: Je kunt prioriteiten stellen en snel beslissingen nemen, zelfs in dringende situaties.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden: Samenwerken met ons diverse team is essentieel voor succes.
  • Administratieve precisie: Nauwkeurigheid is jouw tweede natuur.
  • Technische kennis (Pre): Hoewel technische kennis een pre is, is het geen absolute vereiste.

Functieprofiel

Dienstverband: Fulltime, 38 uur per week

Salariëring : volgens Horeca CAO
Werktijden: maandag t/m vrijdag (07.30 uur tot 16.30 uur)

Extra waardering - exclusief voor Preston Palace werknemers:
Werknemers van Preston Palace krijgen vanuit het Personeelsloyaliteitsprogramma elke maand een activiteit, per kwartaal een cadeau en een verjaardagscadeau! 

Solliciteer

Ben jij klaar om jouw carrière naar een hoger niveau te tillen als planner/werkvoorbereider bij Preston Palace? Wil je deel uitmaken van het meest succesvolle All-in Family Resort van Nederland? Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog!

Medewerkers aan het woord

Vincent is timmerman in Preston Palace


Harold maakt het in Preston Palace!