Metselaar / voeger

Solliciteer nu

Metselaar / Voeger

Heb je ervaring als Metselaar/Voeger? Wil je graag op één vaste en warme locatie werken waar je veel uitdaging en afwisseling hebt in je dagelijkse werkzaamheden? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken bij onze Afdeling Techniek en Onderhoud. Lees verder en solliciteer!

Over jouw rol als Metselaar / Voeger 

Jij bent met je collega's van Techniek & Onderhoud verantwoordelijk voor het onderhoud en nieuwe projecten op alle afdelingen in ons resort. Jouw hoofdtaak is het metselen van muren en vloeren. Hierbij lees je een bouwtekening af, zet je de richtlijnen uit voor de juiste hoeken en lagen,  mix je het cement en zorgt voor het juiste metselverband. Je houdt van het technische aspect, de rechte lijnen, het metselvak en de afwisseling in je dagelijkse werkzaamheden.

Je bouwt geen muurtje om je heen en functioneert prima in teamverband, maar alleen sta je ook je mannetje. Dat geeft je veel vrijheid en verantwoordelijkheid bij je werkzaamheden. Wij zijn trots op een vakman als jij in ons team en er wordt een beroep gedaan op jouw vakkennis bij nieuwe en bestaande projecten. 

Dit zoeken we in jou

  • Je hebt een technische opleiding afgerond op MBO-niveau en/of jarenlange ervaring in een soortgelijke functie;
  • Relevante werkervaring specifiek als Metselaar/Voeger is gewenst;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een flexibele, collegiale instelling.

Dit bieden wij jou

  • Een full-time functie van 38 uur per week;

  • Werktijden: maandag t/m vrijdag ;

  • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Salariëring: volgens Horeca CAO;
  • Op één locatie is Preston Palace alles behalve saai te noemen. Met een professionele werkplaats is ons grote resort een dynamisch, uniek en vernieuwend horecabedrijf. Bij je dagelijkse taken en nieuwe projecten krijg je alle ruimte om jouw vakkennis toe te passen;
  • Daarnaast zijn er volop kansen om je te ontwikkelen en te groeien binnen onze succesvolle organisatie;
  • Goede begeleiding en een prettige, informele werksfeer met je collega's van het Team Techniek & Onderhoud; 
  • Werknemers van Preston Palace profiteren exclusief van het royale loyaliteitsprogramma met afwisselende activiteiten en extra's.

Solliciteer

Wil jij ons team versterken als Metselaar / Voeger? Dan gaan wij graag met jou in gesprek. Solliciteer en wij plannen snel een afspraak! 

Medewerkers aan het woord

Vincent is timmerman in Preston Palace


Harold maakt het in Preston Palace!