Loodgieter

Solliciteer nu

Loodgieter

Heb jij vakkennis en ervaring als Loodgieter? Wil je graag op één vaste en warme locatie werken waar je veel uitdaging en afwisseling hebt in je dagelijkse werkzaamheden? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken bij onze Afdeling Techniek en Onderhoud. Lees verder en solliciteer!

Over jouw rol als Loodgieter

Jij bent met je collega's van Techniek & Onderhoud verantwoordelijk voor het onderhoud op alle afdelingen in ons resort en jij bent gespecialiseerd als Loodgieter. Jouw takenpakket is breed: jij houdt je bezig met het onderhouden, aanleggen en repareren van sanitaire voorzieningen, waterleidingen, rioleringen, verwarmingsinstallaties, onderhouds- en inspectiewerkzaamheden aan daken.

Je houdt van het technische aspect, de afwisseling in je werk en maandelijks meedraaien met een storingsdienst geeft jou ruimte om op andere dagen vrij te nemen.

Je functioneert prima in teamverband, maar alleen sta je ook je mannetje. Dat geeft je veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid bij je werkzaamheden. Je verhelpt storingen vakkundig en er wordt een beroep gedaan op jouw vakkennis bij nieuwe projecten in en rondom ons resort.

Dit zoeken we in jou

 • Je hebt een technische opleiding op MBO-niveau afgerond en/of jarenlange ervaring in een soortgelijke functie;
 • Relevante werkervaring specifiek als Loodgieter is gewenst;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een flexibele, collegiale instelling.

  Dit bieden wij jou

  • Een full-time functie van 38 uur per week;
  • Werktijden: maandag t/m vrijdag, met periodiek een storingsdienst;
  • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Salariëring: volgens Horeca CAO;
  • Op één locatie is Preston Palace alles behalve saai te noemen. Met een professionele werkplaats is ons grote resort een dynamisch, uniek en vernieuwend horecabedrijf. Bij je dagelijkse taken en nieuwe projecten krijg je alle ruimte om jouw vakkennis toe te passen;
  • Daarnaast zijn er volop kansen om je te ontwikkelen en te groeien binnen onze succesvolle organisatie;
  • Goede begeleiding en een prettige, informele werksfeer met je collega's van het Team Techniek & Onderhoud;
  • Werknemers van Preston Palace profiteren exclusief van het royaal loyaliteitsprogramma met afwisselende activiteiten en extra's.

  Solliciteer

  Wil jij ons team versterken als Loodgieter? Wij gaan graag met jou in gesprek. Solliciteer en dan plannen wij snel een afspraak.

  Medewerkers aan het woord

  Vincent is timmerman in Preston Palace


  Harold maakt het in Preston Palace!