Duty Manager Horeca

Solliciteer nu

Duty Manager 

Elke dag is anders in ons mooie horeca team. Gastvrijheid, kwaliteit, efficiency en gezelligheid staan centraal bij de afdeling Horeca. Eén van de grootste en daarmee belangrijkste afdelingen binnen Preston Palace waarin jij een belangrijke rol speelt als Duty Manager.  Kan jij deze verantwoordelijke functie aan en wil jij het verschil maken? Maak snel een afspraak! 

Parttime

Over jouw rol als Duty Manager

De afdeling Horeca is onmisbaar voor de ultieme all-inclusive beleving van onze gasten. Honderden hotelkamers, grote feestzalen, terrassen, à la carte restaurants, buffetrestaurant of een bruisende barstaat? Je vindt het allemaal onder één dak in ons resort. Als Duty Manager ben jij verantwoordelijk voor het Horeca team van circa 200 medewerkers en rapporteer je aan de Horeca Manager. Jij stuurt binnen Preston Palace de Horeca medewerkers via de Floormanagers aan en je bent eindverantwoordelijk voor de operationele bedrijfsvoering. Je bent verantwoordelijk voor het plannen, regelen en bijsturen van de circa 200 medewerkers in de werkuitvoering en voorziet in het operationele personeelsbeheer (verzuim en functioneren). Je bent (mede) aanspreekpunt voor onze interne alsook onze externe gasten.

 • Toezien op de voortgang en uitvoeringskwaliteit van de werkzaamheden en totale gastbeleving.
 • Ondersteunen van operationele afdelingen en aanspreekpunt van overige afdelingen bij afwezigheid van het desbetreffende afdelingshoofd.
 • Opstellen van werkroosters, regelen van een optimale personeelsbezetting van de afdeling horeca.
 • Toewijzen van werkzaamheden, geven van aanwijzingen/ instructies.
 • Toezien op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP, ATW, werk- en presentatie methoden.

Dit zoeken we in jou

 • Je hebt minimaal MBO/HBO werk- en denkniveau. Minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding (een afgeronde MBO/HBO opleiding richting Hotelmanagement is een pré).
 • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie binnen de horeca en inzicht in de (wettelijke) voorschriften op het gebied van veiligheid en (sociale) hygiëne.
 • Je beschikt over computerkennis (Word, Excel, Gmail).
 • Je hebt geen 9-5 mentaliteit en bent bereid om wisselende diensten en weekenden te werken.
 • Je bent gastgericht, communicatief, vriendelijk, accuraat en stressbestendig.
 • Je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en een goede beheersing van de Engelse en Duitse taal. 

  Functieprofiel

  Dienstverband: Parttime, 24 uur tot 32 uur per week
  Salariëring: volgens Horeca CAO
  Werktijden: Flexibel, avond/dagdiensten, ook tijdens weekenden, vakanties en feestdagen

  Werknemers van Preston Palace profiteren exclusief van het royaal loyaliteitsprogramma met afwisselende activiteiten en extra's.

  Solliciteer

  Wil je ons team komen versterken als Duty Manager? Dan horen we graag van je!