Assistent 1e Medewerker Huishoudelijke dienst

Solliciteer nu

Assistent 1e Medewerker Huishoudelijke dienst

Frisgewassen lakens, een glanzend gedweilde vloer, een streeploze spiegel, de geur van wasmiddel en blinkend schone ramen. Weet jij als geen ander wat kwaliteit en controle is, dan zoeken wij jou als gemotiveerde Assistent 1e Medewerker Huishoudelijke Dienst om ons team te versterken.

Part-time

Over jouw rol als Assistent 1e Medewerker Huishoudelijke Dienst

Als Assistent 1e Medewerker Huishoudelijke Dienst help je mee met de start van de dag (je verwerkt zieken/afmeldingen) en je helpt mee met de planning van die dag. Vervolgens zal je de medewerkers Huishoudelijke Dienst gedurende de dag aansturen met de taken die deze dag afgerond moeten worden. Naast dit controleer je schoongemaakte kamers en geef je reparaties of onveilige omstandigheden door aan de 1e Medewerker of Teamleider en/of vermeld je dit in ons werksysteem. Ten allen tijde neem je veiligheidsprotocollen en -procedures in acht. Je reageert op klachten of speciale verzoeken van gasten en onderneemt actie om tevredenheid van de gasten te waarborgen. Je controleert en beheert voorraden en voorzieningen, waarbij je verspilling zo veel mogelijk tegen gaat. Je werkt samen in een team en communiceert met de 1e Medewerker en/of Teamleider voor een uitstekende kwaliteit en service.

Dit zoeken we in jou

  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie
  • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je bent flexibel inzetbaar, ook tijdens weekenden en vakanties  
  • Je kan goed in teamverband werken
  • Je hebt een oog voor detail  
  • Voor jou zijn orde en netheid vanzelfsprekend 

Functieprofiel

Dienstverband: Ambulant of Parttime
Salariëring: volgens Horeca CAO
Werktijden: Flexibel, zowel doordeweeks als in het weekend en met feestdagen.

Werknemers van Preston Palace profiteren exclusief van het royaal loyaliteitsprogramma met afwisselende activiteiten en extra's.

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Assistent 1e Medewerker Huishoudelijke dienst? Dan horen we graag van je!